Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Gala Mobilya Selçuklu Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4242″]

Mobilya modelleri ile ülkemizi yurt içinde ve yurt dışında layıkıyla temsil eden Gala Mobilyanın mutfak ve yemek masaları arasında işlevsel bir model olan Gala Mobilya Selçuklu Masa Sandalye Takımı sıradan bir mutfak masası takımı ile aynı fiyatta olsa da özellik bakımından bir hayli yüksek bir ürün.



Gala Mobilya Selçuklu Masa Sandalye Takımının tamamı bu yılın moda rengi olan yerli cevizle tasarlanmıştır. Gala mobilya masa takımında ceviz renkte konik ayakları ile şık bir uyum sergileyen kir tutmaz terletmez kumaşı ile konforlu bir oturuş sunan 2 sandalye ve 1 bank ile bütünleşmiş açılır kapanır masa özelliği sayesinde ortadan açılarak uzayabilen , yan tarafında 1 adet çatal kaşık koyabileceğiniz çekmeceli bulunan desenli bazaları ve zarif ayakları ile yemek masası bulunmaktadır.

Mutfak , balkon yada yemek odanızda hem güzel görünen hem de fonksiyonel yapıya sahip olan bir masa sandalye takımı aramaktaysanız eğer kampanyalı fiyatı ve kdv indirimi ile çok uygun fiyata alabileceğiniz Gala Mobilya Selçuklu Masa Sandalye Takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle